WETHOUDER, RAADSLID EN STEUNFRACTIELID ZIJN BEËIDIGD

Seniorenpartij Schagen heeft de heer Cor Quint gekozen en geïnstalleerd als wethouder. Hij heeft de portefeuilles Ouderenbeleid, inclusieve samenleving, en financiën onder zijn beheer. Vooral met de portefeuille ouderenbeleid zijn we als Seniorenpartij natuurlijk blij.

Voor de installatie en beëdiging heeft de fractievoorzitter van de Seniorenpartij Schagen de kandidaat wethouder middels een speech aan de raad voorgesteld.

Mevrouw Truus Cooper-Limmen beëdigd als raadslid voor de Seniorenpartij en zij heeft er veel zin in om zich voor de Schager Gemeenschap in te zetten.

Dhr. Arthur van wateringen is beëdigd als steunfractielid, waar hij en de Seniorenpartij blij mee zijn. Dhr. van wateringen vervult ook nog een bestuursfunctie als secretaris van de partij.


Lees verder

OPEN BRIEF AAN WETHOUDER J. BEEMSTERBOER | PLAN DERGMEERWEG

Inleidende tekst | email aan Jelle Beemsterboer | d.d. 6-3-2022

Open brief aan wethouder Beemsterboer

Hallo Jelle,

Aan het verzoek van de cpo-groep Warmenhuizen om deel te kunnen nemen aan het plan Dergmeerweg is tot op heden nog geen groen licht gegeven. De onderbouwing waarom dat niet (meer) zou kunnen is ons niet duidelijk geworden. Althans, de opgegeven redenen vinden we niet onderbouwd.

In bijgaande open brief roepen we je daarom op om alsnog in deze bestuurstermijn de groep duidelijkheid te geven en een toezegging te doen voor medewerking.

In afwachting van je reactie, met vriendelijke groet,

Mirjam van Musscher, PvdA Wim Rijnders, SP Perry Vriend, Seniorenpartij Lambert Riteco, GroenLinks


Lees verder

COMPAAN TABLET | UITERMATE GESCHIKT VOOR OUDEREN ZONDER COMPUTERERVARING!

Vandaag heeft Louis Roozendaal bij Noordkop Centraal gesproken over de tablet van Compaan.

Deze tablet is uitermate geschikt voor mensen zonder computer ervaring. Ook is het niet nodig dat er een internet aansluiting in de woning aanwezig is.

Heeft men de Compaan aangeschaft met het bij behorende abonnement. Dan kunt u gratis beeldbellen, foto’s en video’s delen, spelletjes samen spelen, tv kijken enz.

Het verbind generaties en is alleen toegankelijk voor familie en vrienden. Ervaringen kunnen vanaf iedere plek op de wereld worden gedeeld vanuit een beveiligde omgeving.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ervaren wat het voor u of uw familie kan betekenen. Kijk dan op      https://www.uwcompaan.nl/particulier/

 

De belangrijkste voordelen op een rij:

Speciaal gemaakt voor ouderen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Vertrouwd dichtbij – alleen toegankelijk voor familie en vrienden. Mantelzorg 2.0 Wij helpen u op afstand een oogje in het zeil te houden. Wij verbinden generaties met elkaar en helpen mensen graag voor elkaar te zorgen Persoonlijke support met een vrolijke toon. Wij maken het gebruik graag leuk en makkelijk. Duurzaam geproduceerd met het oog op onze toekomst in een betere wereld.

 

 

 

 

 


Lees verder

MANTELZORGERS ZIJN BELANGRIJK EN VERDIENEN ONDERSTEUNING

Promotiefilmpje Marga Mulder-Keij

Bent U iemand die langdurig zorgt voor een naaste dan bent u mantelzorger. Ben je jonger dan 25 jaar, dan ben je jonge mantelzorger. Voor alle mantelzorgers, jong en oud biedt de gemeente Schagen ondersteuning. Ik zet mij ervoor in dat de gemeente die ondersteuning blijft geven aan mantelzorgers. Zij hebben hier recht op.

https://seniorenpartijschagen.nl/wp-content/uploads/2022/02/Videoproductie_1C_MargaMulder_SeniorenpartijSchagen2022.mp4
Lees verder