André Groot voelt zich thuis bij de Seniorenpartij Schagen

Gepost op:  08-11-2016

[André Groot] Mijn naam is André Groot en ben eind oktober lid geworden van de Seniorenpartij – zoals ik het noem de partij voor elke leeftijd. De reden om lid te worden van deze partij is dat ik mijn politieke overtuiging (liberaal) niet aan de kant hoef te zetten (had ook nooit gelukt overigens), de ontzettend plezierige wijze van vergaderen, je inbreng kunnen hebben maar ook niet het “haantjes” gedrag binnen de club en dat voelt goed.
Zoals ik hiervoor vermelde vind ik het van belang dat je ook bij je landelijke vertegenwoordiging kan blijven zitten. Het zal u niet verbazen dat dit in mijn geval de VVD is. Natuurlijk ben ik het niet met alles eens maar dat heb je binnen elke landelijke partij. Het voordeel is wel dat je via dat landelijke netwerk ook je invloed, vragen etc. kwijt kan en dat helpt een lokale partij alleen maar vooruit! Ik ben ook blij met het enthousiasme en de wijze waarop ik welkom ben geheten en dat waardeer ik bijzonder. Ik zal mij inzetten om de Seniorenpartij, de partij voor elke leeftijd, goed op de kaart te zetten!

Deel dit!