500 euro voor Waterscouting Vita Nova

Gepost op:  13-07-2017

Waterscouting Vita Nova ontvangt cheque 500 euro nadat zij hun idee in de ‘wensboom’ hadden gehangen. 

Woensdag 12 juli kreeg voorzitter Fok Reitsma, in het bijzijn van een aantal kinderen en vrijwilligers van waterscouting Vita Nova en wethouder Sigge van der Veek, uit handen van raadslid mevrouw Mulder-Keij een cheque van 500 euro overhandigt.  De heer Ton van Gelder had tijdens de open dag van het gemeentehuis een idee in de boom gehangen, namelijk om het geld te besteden voor verf om hun varend clubhuis ‘Corrie’ weer mooi voor de dag te laten komen.

Wensboom
Tijdens de open dag van het gemeentehuis op 20 mei 2017 konden de bezoekers ideeën aandragen ter verbetering van hun buurt, straat of stad Schagen.

De gemeenteraad van Schagen stelde een bedrag van € 500 beschikbaar voor het beste idee. Voorwaarde was wel dat men het idee zelf én samen met de omgeving oppakte.

Er werden ruim 40 ideeën in de boom gehangen. Uit alle inzendingen werden 3 ideeën gehaald. Het idee van Ton van Gelder was daar één van.

De overige ideeën waren:
– bloemen en/of planten bij de entree van Schagen
– speelgoed voor peuterspeelzaal ‘t Hummeltje.

Heeft u een idee of initiatief voor uw buurt, dorp of straat? Dat horen wij graag! Ga naar www.schagen.nl voor meer informatie.

Deel dit!