Graag gedaan Oud Zijpe – maak er gebruik van of meld u aan!

Gepost op:  06-12-2016

Graag Gedaan Oud Zijpe bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers.  Zij proberen een aanvulling te zijn op de andere vervoersdiensten, met name voor de oudere en minder mobiele mens in de dorpen van voormalig Oud Zijpe.
Met dit verschil dat de chauffeurs(vrijwilligers) u tevens kunnen begeleiden naar uw afspraak enz. en – indien er een chauffeur beschikbaar is – ook in de vroege avonduren rijden.

Heeft u vervoer nodig naar ziekenhuis of specialist of andere bestemming, mét of zonder begeleider, dan kunt u contact met hen opnemen op maandag, woensdag, en vrijdag morgen tussen 09.00 uur en 10.30 uur.
De vrijwilligers van Graag Gedaan Oud Zijpe rijden met hun eigen auto en u betaalt een kilometervergoeding (€ 0,30 per kilometer) rechtstreeks aan de vrijwilliger (chauffeur). Het te betalen bedrag hoort u van de telefoniste bij het maken van de afspraak.

Voor het maken van een afspraak of inlichtingen kunt u bellen naar het telefoonnummer: 06-57 150 110 of mailen naar graaggedaanoz@gmail.com

Deel dit!